This is ESTER SPS. A Professional company for
architects, construction and interior designers

Call us on +359 87 690 0177

“Industrialen Pat” Str. 8,1289, Mirovyane

Пон - Пет 9:00 - 17:00

Top

Никола или Коко

Тази история започва преди повече от 20 години по най-класически начин, когато Никола прекрачва прага на дърводелска работилница и се влюбва в миризмата на дърво и този занаят …..Дълги години чиракува, минава през всички етапи и нива по отношение на занаята, доверява се на старите майстори, прави грешки и търпи критики, докато един ден с много труд и всеотдайност не си извоюва прозвището Коко-Дърводелеца. С времето, освен опит добива и увереност и така създава Естер SPS. Развива бизнеса си устойчиво и постепенно събира и екипа. Сега са отбор. Във фабриката думата шеф е забранена. За Коко важи правилото: “По-малко „аз“,  повече „ние“, растем заедно.“

най-важната инвестиция за всеки бизнес е добрият екип

Коко: колегите ми са висококвалифицирани и опитни майстори. Произвеждаме качествени продукти с внимание към всеки детайл. Стараем  се непрекъснато да развиваме Естер SPS в технологично отношение, което ни дава възможност за работа с различни материали. Комбинацията от висококачествени компоненти на утвърдени брандове, съчетана със занаятчийските умения и технологична прецизност, позволяват дългото и сигурно функциониране на нашите продукти, които са с дълготраен характер. С днешна дата е Естер Спс е един от водещите производители в областта на корпусните мебели за обзавеждане на домашни и обществени интериори.

Коко обаче вярва,  че най-добрата инвестиция за всеки бизнес, е не  мястото, инструментите и висококачествените машини( въпреки че и с тях се гордеем и можем да споменем – пакетен циркуляр Holzma, кантираща машина SCM, пробивен център SCM,  CNC машина,  BIESSE, форматен циркуляр ALTENDORF,  пробивна машина Grass, калибровачен шлайф SCM, високопродуктивна пробивна машина MORBIDELI) , а добрият екип.

Тук връзката между хората е силна и здрава, а всеки от отбора във фабриката играе жизнено важна роля в целия процес. От майстора, който ръководи процеса със стабилна ръка, до младите и неопитните, които с нетърпение  научават тайните на занаята.

Да оставиш частица от себе си в домовете на непознати

В полите на София, в село Мировяне се намира семейната фабрика за производство на мебели Естер SPS. Тук ритмичното бръмчене на машини се слива хармонично със симфонията на природата, а опитни майстори оставят частица от себе си в домовете на непознати хора.

Фабриката

Производствената база е оборудвана по съвременни технологични и индустриални стандарти. Фабриката ни е със затворен цикъл, разполага с две независими производствени линии. Едната е за дизайнерски, поръчкови мебели и една за серийно производство. В изработката на нашите продукти интегрираме технологиите. Използваме иновативни, компютърно-базирани технологии, които позволяват изпълнение на комплексни проекти с бързи темпове. Работим със специализиран софтуер за проектиране и конструиране на мебели и обзавеждане. Прилагането на високотехнологични машини позволява повишаване на качеството и намалява времето за изработка. Съществуващата база ни позволява стабилни позиции на един конкурентен пазар.

всяко дърво разказва история

През последните 10 години сме изградили партньорски отношения с водещи архитекти, интериорни дизайнери, строителни компании, както и с частни клиенти в изработката на интериорни проекти. За тях ме създали мебели, които разказват история за топлина и гостоприемство, за смях, споделен около масата за вечеря, мебели, върху които се взимат решения, подписват се важни сделки, лудуват шумни компании,  но сме осигурили и такива за тихо съзерцание в прегръдката на любимите хора.

Разгледай реализираните ни проекти

Къде да ни намерите?

ул. „Индустриален път 8“, 1289, Мировяне, България

    bg_BG